سمانه ربانی چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

مواد لازم برای خمیر تارت:

  •    آرد: 250 گرم
  •    كره: 160 گرم
  •    پودر شكر: 80 گرم
  •    آب: 2 قاشق غذاخوری
  •    وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  •    پودر بادام: 60 گرم
  •    زرده تخم‌مرغ: یك عدد


 مواد لازم برای داخل تارت:

  •    كرم پاتی سیر: 300 گرم
  •    كمپوت انبه: دو قوطی


روش تهیه: 

1. تمام مواد تارت را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند. 

2. حالا خمیر را به قطر 4 میلی‌متر در ظرف یا قالب مخصوص تارت پهن می‌كنیم و روی آن را با كاغذ روغنی می‌پوشانیم و روی كاغذ را لوبیا قرمز می ریزیم سپس قالب را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. كمپوت‌ها را داخل صافی می‌ریزیم تا شهد آنها برود. پس از خنك شدن تارت، مقداری از كرم را برای تزئین كنار می‌گذاریم.

 3. نصف انبه‌ها را با كرم مخلوط كرده و روی آن می‌ریزیم و بقیه را ورقه ورقه بریده و به شكل گل روی تارت می‌چینیم و اطراف آنها را با كرم پاتی سیر كه در قیف ریخته‌ایم، فرم می‌دهیم. من برای این كار از ماسوره شماره 123 استفاده كرده‌ام. 


شارژ سریع موبایل