امین شجاعی سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰

گل‌های رنگارنگ

 

شیرینی های نقلی خانگی (3)

 

مواد لازم :

2 /1  1 پیمانه آرد

8 /1   ق‌چ وانیل

1 ق‌چ پودر كاكائو

رنگ‌های خوراكی مجاز

125 گرم كره

2 /1   پیمانه پودر قند

مقداری پودر نشاسته

 

طرز تهیه:

1.  كره، پودر قند و وانیل را در كاسه‌ای ریخته و با همزن برقی مخلوط كنید، آنقدر هم بزنید تا كرم‌رنگ و كشدار شود.آرد را الك كنید و كم‌كم به مواد داخل كاسه اضافه كرده ، خوب مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.خمیر را به پنج قسمت مساوی تقسیم كنید. روی یك سطح صاف و تمیز مقداری پودر نشاسته بپاشید.

2. یك قسمت از خمیر را روی این سطح بگذارید و چند قطره رنگ مجاز خوراكی به آن اضافه كنید و خمیر را ورز دهید تا رنگ به همه جای خمیر برسد و این قسمت خمیر، رنگی شود. با این روش هر قسمت از خمیر را به یك رنگ درآورید. رنگ‌های سبز، نارنجی و صورتی برای سه قسمت از خمیر این شیرینی مناسب هستند.

3. پودر كاكائو را الك كنید و یك قسمت از خمیر را با آن به رنگ قهوه‌ای درآورید و یك قسمت از خمیر را به همان رنگ كرم باقی بگذارید.  هركدام از این پنج خمیر رنگی را جداگانه در یك كیسه فریزر گذاشته، در كیسه را ببندید و خمیرها را در یخچال به مدت یك‌ساعت استراحت دهید.

4. بعد از یك ساعت خمیرها را از یخچال درآورید، از هر خمیر به اندازه یك نخود بردارید و به شكل‌ها و رنگ‌های مختلف در كنار هم بگذارید تا شیرینی‌های رنگارنگی مانند تصویر داشته باشید. می‌توانید چهاررنگ مختلف كنار هم بگذارید و با خمیر قهوه‌ای‌رنگ یك نوار كاكائویی درست كنید و دور این چهاررنگ بپیچید تا به شكل مربع درآیند.

5. سینی فر را آماده كنید و شیرینی‌ها را به دلخواه درست كرده و روی سینی بچینید.فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن كنید تا گرم شود. بعد از گرم شدن، سینی را در طبقه وسط فر به مدت 20ـ  15 دقیقه حرارت دهید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود.بعد از پخت شیرینی‌ها، سینی را از فر بیرون آورده و مدتی صبر كنید تا آنها خنك شوند. بعد یکی یکی از سینی جدا كرده در ظرف مورد نظر بچینید.

 

شكلات فندقی

 

شیرینی های نقلی خانگی (3)

 

مواد لازم :

200 گرم شكلات تخته‌ای سیاه

2 ق‌س پودر كاكائو

50 گرم كره، 100

گرم پودر فندق

1 ق‌س پودر قهوه

مقداری فندق جهت تزیین،

مقداری ترافل رنگی برای تزیین

 

طرز تهیه:

1. شكلات تخته‌ای را خرد كرده و در ظرفی فلزی ریخته و  در قابلمه‌ای پر آب که روی حرارت است  بگذارید.حرارت آب جوش تکه‌های شکلات را آب می‌کند.

2. بعد از آب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید.كره و پودر كاكائو را در ظرفی ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. البته دائم هم بزنید تا پودر كاكائو در كره حل شود.كره شكلاتی را به شكلات تخته‌ای آب‌شده اضافه كنید.

3. حالا نوبت افزودن پودر فندق و پودر قهوه است. مواد را خوب مخلوط و یكدست كنید. (این مایه روان نیست و كمی سفت است.)مواد را با قاشق چای‌خوری در كپسول‌های كاغذی مناسب ریخته و روی آنها را با نیمه فندق یا ترافل تزیین كنید.

 

بادام سوخته

 

شیرینی های نقلی خانگی (3)

 

مواد لازم :

1 پیمانه بادام خام

1 پیمانه شكر

15 گرم كره

3 /1  پیمانه آب

 

طرز تهیه:

1. در یك قابلمه كوچك نصف پیمانه شكر را با آب مخلوط كنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شكر در آب به خوبی حل شود.

2. حالا بادام‌ها را به این محلول اضافه کرده، حرارت را زیاد كنید تا آب بخار شود و شكرها به بادام‌ها چسبیده و آبنباتی شوند.

3. در اینجا حرارت را خاموش كرده، بادام‌های شكری را در الك ریخته و تكان دهید تا شكرهای اضافی‌شان گرفته شود، بعد بادام‌ها را در سینی بریزید تا خنك شوند.

4. در قابلمه‌ای دیگر باقی‌مانده  شكر را با كره روی حرارت بگذارید و  دائم هم بزنید تا شكر به صورت كارامل درآید.وقتی مخلوط كشدار و كاراملی‌رنگ شد، بادام‌های شیرین را به شكر   كاراملی اضافه كنید و خوب  مخلوط كنید.

5. مدت زمان حرارت به سلیقه شما بستگی دارد، هر چه مدت زمان بیشتر باشد شكر حالت سوخته‌تری پیدا می‌كند. وقتی رنگ بادام سوخته‌ها به شكل دلخواه درآمد آنها را از حرارت بردارید و بلافاصله روی سینی‌ای كه از قبل چرب كرده‌اید بریزید و با كمك یك قاشق بادام‌ها را از یكدیگر جدا كنید.

 

شیرینی مارمالادی

 

شیرینی های نقلی خانگی (3)

 

مواد لازم :

180 گرم كره،

50 گرم روغن مایع

1 عدد زرده تخم‌‌مرغ

2 /1   پیمانه پودر شكر

4 /1  پیمانه بادام پودرشده

8 /1   ق‌چ وانیل،‌2 پیمانه آرد

4 /1  پیمانه مربای توت‌فرنگی

مقداری پودر قند برای تزیین

 

طرز تهیه:

1.  كره و روغن مایع و زرده‌تخم‌مرغ را در ظرفی ریخته و پودر شكر و وانیل را هم به آنها اضافه كنید، مواد را با همزن برقی بزنید.

2. حالا نوبت افزودن بادام پودرشده و آرد به مواد است. در این مرحله مواد را با دست مخلوط كرده، ورز دهید.

3. خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت كند. بعد از این مدت خمیر را روی سطح كاغذ روغنی پهن  و با وردنه باز كنید تا به قطر 5/0 سانتی‌متر پهن شود.

4. اگر خمیرتان نرم و یکنواخت نشد و پودری باقی ماند می‌توانید یکی دو قاشق آب یا شیر به آن بیفزایید. قالب مورد نظر را آماده كرده و خمیر را قالب بزنید.نیمی از خمیرهای قالب‌زده به شكل گل را جدا كنید و با قالب گرد دایره‌ای به قطر یك سانتی‌متر از مركز شیرینی‌ها جدا كنید تا بعدا به عنوان جای مارمالاد روی شیرینی قرار بگیرند.

5. وقتی همه خمیر را به این صورت قالب زدید، شیرینی‌ها را روی سینی فر با فاصله بچینید و فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن كنید. 

6. سپس سینی را در طبقه وسط، به مدت 20 دقیقه حرارت دهید تا شیرینی‌ها بپزند.  مربای توت فرنگی را در آبكش بریزید تا شیره آن جدا شود، حالا میوه مربا را داخل غذاساز بریزید  تا  نرم شود.

7. یكی از شیرینی‌های آماده‌شده را كه سوراخ ندارد برداشته، روی آن پوره توت فرنگی بمالید و شیرینی گل سوراخ دار را روی آن گذاشته و كمی فشرده كنید.همه شیرینی‌ها را به این شكل دولایه كرده و در سینی  بچینید. بعد برای تزیین روی آنها پودر قند بپاشید.



شارژ سریع موبایل