امین شجاعی دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.

 

مواد لازم:

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

پیاز قرمز خرد شده یک فنجان

سیر خرد شده 5 حبه خرد شده

فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد

پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد

برنج 4 فنجان

جعفری خرد شده سه چهارم فنجان

پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو

نخود فرنگی پخته یک فنجان

سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

میگوی تمیز شده 500 گرم

برنج قهوه ایی 2 فنجان

نمک وفلفل به مقدار لازم

آب لیموی تازه 3 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

1. یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.

2. سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.

3. پاپریکا و  فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.

4. دو سوم از جعفری خرد شده و  سس گوجه فرنگی  را اضافه کرده و تفت دهید.

5. میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.

6. در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ،  پوست  رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق  بردارید.

7. این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.



شارژ سریع موبایل