پردیس احمدی سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۰

مواد لازم :

 

شیر ماهی                                    1 کیلوگرم

فلفل سیاه                                    1 قاشق مرباخوری

پودر زیره                                       نصف قاشق چایخـوری

پودر زنجــبیل                                 1 قاشق چایخوری

پودر گشنیز                                   1 قاشق چایخوری

پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام     1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                                   4 قاشق غذاخوری

سیر                                            2 حبه

گوجه فرنگی بزرگ                         4 عدد

آبلیمو                                          به مقدار لازم

گشنیز ساطوری خرد شده             1 پیمانه

روغن و نمک                               به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

ماهی ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه ای مناسب روغن ریخته و ماهی ها را در آن سرخ می کنیم.

 

گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.



شارژ سریع موبایل