هیمن زارعی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۰

مواد لازم

 

برنج                                   یک فنجان

همبرگر                              یک عدد

تخم‌مرغ                             دو عدد

زعفران                               یک چهارم قاشق مرباخوری

ماست                               دو قاشق غذاخوری

روغن                                 یک فنجان

 
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب میوه‌خوری از «ته چین همبرگر» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای ته‌چین همبرگر

 

یک فنجان روغن معادل 100 گرم.

یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران.

یک فنجان برنج تقریباً معادل 130 گرم.

دو قاشق غذاخوری ماست معادل 40 گرم.

یک عدد همبرگر آماده طبخ معادل صد گرم.

دو عدد تخم‌مرغ.

 

روش تهیه

 

یک فنجان برنج را یکی دو ساعت با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می‌کنیم.

 

 آشنایی با روش تهیه ته چین همبرگر

 

دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، دو عدد تخم‌مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس پلوی آبکش شده را با آن مخلوط می‌کنیم تا مایه ته‌چین آماده شود.

 

 آشنایی با روش تهیه ته چین همبرگر

 

یک فنجان روغن ته یک قابلمه تفلون کوچک (به قطر 15 سانتی‌متر) ریخته، آن را داغ می‌کنیم و نصف مایه ته چین را در آن می‌ریزیم. یک عدد همبرگر آماده طبخ روی آن گذاشته و بقیه مایه ته چین را اضافه کرده، روی آن را با قاشق صاف می‌کنیم. آن را برای حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه دم می‌کنیم تا ته‌چین پخته و برشته شود. سپس قابلمه را در یک بشقاب میوه‌خوری برمی‌گردانیم.

 

 آشنایی با روش تهیه ته چین همبرگر

 

ته چین آماده پذیرایی می‌باشد. آن را می‌توان با یک گوجه‌فرنگی که به شکل گل رز برش خورده تزئین کرد.

 

 آشنایی با روش تهیه ته چین همبرگر

 

نوش جان

 

کالری موجود در ته چین همبرگر

 

 آشنایی با روش تهیه ته چین همبرگر



شارژ سریع موبایل