نازنین نظریان جامی چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۰

مواد لازم ران مرغ با آجیل برزیلی :

آجیل برزیلی (نصف آن را خرد کنید)                       ۱۵۰ گرم

زنجبیل پوست کنده (به اندازه انگشت شست)         یک تکه

سیر                                                             ۱ حبه

عصاره لیموترش                                               ۱ عدد

شیر نارگیل                                                    ۲۵۰ گرم

رب انار                                                           ۴ قاشق غذاخوری

ران مرغ                                                         ۶ تکه

 

مواد لازم برای سرو:

روغن کلزا                                   ۲ قاشق غذاخوری

بادمجان بزرگ (از درازا خرد شود)      ۲ عدد

انار                                           ۱ عدد


طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی :

آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید. آن ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود. بعد ماست نارگیل و رب انار را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود، و بعد آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را اضافه کنید.

این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.

روز بعد، فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید، اجازه بدهید آن ها به مدت ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت خوب بپزند، تا زمانی که طلایی رنگ شوند.

در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید. حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش کنید.



شارژ سریع موبایل