امین شجاعی جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰

در این دستور، یکی از روش های طبخ ماهی به روش آسیایی را به شما آموزش خواهیم داد. آنرا تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. این غذا را می توانید با برنج نیز میل کنید.

 

مواد لازم:

فیله ماهی 4 تکه 170 گرمی

آرد ذرت

روغن بادام زمینی 2 قاشق چای خوری

کره 3 قاشق غذا خوری

زنجبیل 30 گرم

فلفل قرمز تند یک عدد نواری خرد شده  به اندازه های درشت

سیر 3 حبه خرد شده

لیمو ترش یک عدد برش خورده و نصف شده

برنج پخته شده برای سرو

پیازچه خرد شده 6 عدد

لیموی ترش 2 عدد

 

طرز تهیه:

1. فیله ماهی ها را در یک سینی بزرگ قرار داده و به آنها فلفل بپاشید.

2. سپس هر دو سمت فیله ها را در آرد ذرت بغلتانید.

3. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و فیله ها را در روغن داغ قرار دهید.

4. دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.

5. روغن کنجد را در یک ظرف دیگر روی حرارت گرم کنید.

6. زنجبیل و فلفل های خرد شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید و هم بزنید.

7. سپس سیر را اضافه کنید. لیموی ترش را در آن بفشاریدو  هم بزنید.

8. سس آماده شده را روی ماهی ها بدهید و میل کنید.



شارژ سریع موبایل