امین شجاعی پنجشنبه ۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰

مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله

خامه :  250 گرم

پودر شکر: 6 قاشق غذاخوری

زردآلو :  نیم کیلوگرم

پودر ژله زردآلو :2 بسته

وانیل  : یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

زردآلو و گیلاس : چند عدد برای تزئین

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوری از «دسر زردآلو با ژله» خواهیم داشت.

 

مواد لازم

چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

دو بسته پودر ژله زردآلو یا موز یا لیمو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد زردآلو، گیلاس و اسمارتیز برای تزئین

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

طرز تهیه دسر زردآلو با ژله

زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط کن می‌ریزیم. 5 قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

بعد از مخلوط کردن، دو پیمانه پوره زردآلو خواهیم داشت.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

یک بسته پودر ژله را به‌تدریج در یک پیمانه آب جوش (یک فنجان سرپر) حل می‌کنیم.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره زردآلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

250 گرم خامه پاستوریزه را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

مخلوط پوره زردآلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف‌های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

برای تزئین، می‌توان یک عدد زردآلو را برش زده، همراه یک گیلاس روی دسر قرار داد سپس ظرف‌های دسر را دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت در  یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.

 

آشنایی با روش تهیه دسر زردآلو با ژله

 

دسر آماده پذیرایی می‌باشد. نوش جان

 

کالری موجود در دسر زردآلو با ژله

مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 2350 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این دسر حدود 235 کیلوکالری می‌باشد.



شارژ سریع موبایل