پردیس احمدی پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵

آب پرتقال، آب سیب یا آب نارگیل؟

كدام یك شما را لاغر می‌كند؟

شما هم فكر می‌كنید پشت پوسته سفت نارگیل، معجون سفید رنگی وجود دارد و بدون آنكه خاصیت‌هایش را بدانید با امید فراوان آن را می‌نوشید؟ محققان می‌گویند اشتباه نمی‌كنید اما در این چند خط می‌خواهیم شما را با خواص ناشناخته آب نارگیل آشنا كنیم. بررسی‌ها ثابت كرده آب نارگیل یك معجون كم‌چرب است كه می‌توانید بدون نگرانی از چاق شدن، هر چه می‌خواهید از آن بنوشید؛ این نوشیدنی اشتهای شما را كم می‌كند و به دلیل مواد مغذی كه در خود دارد، به شما احساس سیری می‌دهد. به گفته متخصصان هر لیوان از آن تنها 50 كالری دارد اما می‌تواند مانع پرخوری شما در ساعات بعدی روز شود. گذشته از این آب نارگیل درد معده را تسكین می‌دهد و فشارخون شما را هم پایین می‌آورد.

 

رزماری، برگ بو یا هل؟

كدام یك خستگی را در می‌كند؟

ادویه‌های خوش‌رنگ و بو، تنها طعم متفاوتی را به غذای‌تان هدیه نمی‌كنند، بلكه از نظر محققان هر یك دنیایی از خاصیت را در خود دارند و گذشته از تضمین سلامت جسمی‌تان، مشكلات مقطعی كه با آن روبه‌رو می‌شوید را هم می‌توانند برطرف كنند. از نظر پژوهشگران رزماری یكی از ادویه‌هایی است كه در روزهای طولانی تابستان می‌تواند به كمك‌تان بیاید و خستگی ساعت‌های طولانی كار را از بدن‌تان بیرون كند. پژوهشگران می‌گویند این گیاه دارویی سرشار از فلاونوئید است و می‌تواند انرژی بدن را بیشتر كند. پس اگر هنگام رسیدن به خانه احساس كردید توان انجام هیچ كار مفیدی را ندارید، 20 گرم برگ رزماری را در 150 میلی‌لیتر آب جوش دم كرده و روزتان را از نو شروع كنید.

گیلاس، آلبالو یا انگور؟

كدام یك جایگزینی برای ژلوفن است؟

به جای اینكه دردهای‌تان را با داروهای شیمیایی آرام كنید و به بدن‌تان ضرر برسانید، بهتر است سری به داروخانه طبیعت بزنید و با خوردن چند دانه آلبالو بدن‌تان را آرام كنید. محققان می‌گویند فرقی نمی‌كند كه آلبالوی خشك بخورید یا سراغ میوه تازه آن بروید، بلكه كافی است با كمك آن فعالیت آنزیم سیکلواکسیژناز را در بدن‌تان محدود كنید. به گفته محققان این آنزیم‌ها نقش مهمی در ایجاد التهاب و احساس درد دارند و اگر بتوانید آنها را مهار كنید، نیازی به خوردن مسكن‌های قوی نخواهید داشت. بررسی‌ها ثابت كرده است كه درست به همین دلیل آلبالو بدن بیماران مبتلا به آرتریت و نقرس را آرام‌تر می‌كند و البته علاوه بر همه این خاصیت‌ها توانایی پیشگیری از سرطان و مقابله با پوكی استخوان را هم دارد.

چای سیاه، سبز یا سفید؟

كدام یك دوای پوكی استخوان است؟

تا همین چند سال پیش كمتر كسی جز چای سیاه سراغ چای دیگری می‌رفت. اما این روزها به هر عطاری كه سر بزنید، چای‌های رنگارنگی را به شما معرفی می‌كنند كه هر یك خواص بی‌شماری دارند. یكی از این نوشیدنی‌های محبوب كه چند سالی است نام‌آشنا‌تر شده، چای سفید است كه طعمی ملایم‌تر از چای سبز دارد. محققان می‌گویند این نوشیدنی می‌تواند كلسترول و فشارخون را كم كند و قندخون مصرف‌كنندگانش را پایین بیاورد. گذشته از همه این خاصیت‌ها چای سفید لثه‌های شما را هم تقویت می‌كند و از آنجا كه توان مبارزه با پوكی استخوان را هم دارد، به سلامت استخوان‌های شما نیز كمك می‌كند.

سركه سیب، آب چغندر یا عرق نعناع؟

ورزشكاران كدام یك را بخورند؟

اگر می‌خواهید تمرینات سنگین ورزشی را آغاز كنید و به انرژی بیشتری نیاز دارید، قبل از رفتن به باشگاه یك لیوان آب چغندر بنوشید. محققان می‌گویند نیترات موجود در این گیاه می‌تواند كارایی بدن و قدرت شما را بیشتر كند و بعد از تبدیل شدن به منوکسید ازت، گردش خون و انقباض عضلانی شما را به بهترین حالت در بیاورد.

به عقیده پژوهشگران، برای مشاهده تاثیر خارق‌العاده این نوشیدنی، می‌توانید تا 500 میلی‌لیتر در روز از آن بنوشید و تنها بعد از شش روز شاهد بالا رفتن شگفت‌انگیز قدرت‌تان باشید. اما اگر به طعم معجون قدرت‌زایی كه می‌نوشید هم اهمیت می‌دهید، قطعا از خوردن آب چغندر لذتی نمی‌برید اما می‌توانید این نوشیدنی را با آبمیوه‌های خوش‌طعم دیگر مخلوط كرده و نوشیدنش را آسان‌تر كنید.

نیمرو، خوراك سیب‌زمینی یا سوپ شیر؟

كدام یك را در وعده سحر بخوریم؟

با وجود گرمای هوا و طولانی بودن روزهای تابستان كمتر روزه‌داری است كه احساس گرسنگی را در ساعات طولانی عبادتش تجربه نكند.  اما به عقیده متخصصان با انتخاب تغذیه درست در وعده سحر، می‌توان گرسنگی میانه روز را تا اندازه زیادی كنترل كرد.

از نظر آنها سیب‌زمینی یكی از خوراكی‌هایی است كه احساس سیری را در شما طولانی‌تر می‌كند و اگر به صورت بخارپز یا تنوری مصرف شود، زیان سیب‌زمینی‌های ســرخ شــده هم به بدن‌تان نمی‌رسد. از نظر متخصصان اگر در كنار سیب‌زمینی، از گوشت سفید، لوبیا قرمز و پنیر سفید هم كمك بگیرید، احساس سیری‌تان ماندگار‌تر می‌شود.

پیاز، گوجه یا خیار؟

گرما زده‌ها كدام یك را بخورند؟

تحمل بیرون ماندن از خانه در این هوای گرم، كار هر كسی نیست. تعریق زیاد و احساس آزار دهنده تشنگی و ‌كم‌آبی بدن می‌تواند ساكنان مناطق گرم را كلافه كند، اما از نظر محققان این مشكل را هم می‌توان با تغذیه مناسب تا اندازه‌ای كمرنگ كرد.

به عقیده آنها خیار می‌تواند آب مورد نیاز بدن را تامین كند و احساس عطش و بی‌تابی را از شما بگیرد. پس تا می‌توانید خیار بدون نمك بخورید و اگر هم حوصله مدام خیار خوردن ندارید، آن را در مخلوط‌كن بریزید و سربكشید.



شارژ سریع موبایل