پردیس احمدی جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۵

این خوراك بسیار ساده و سریع آماده می‌شود و با كته یا همان كیك برنج بسیار خوش‌طعم است. ابتدا پیاز را خلالی خرد می‌كنیم، به همراه ادویه‌ها و كمی روغن زیتون آنقدر تفت می‌دهیم تا سبك شود.

 

مواد لازم
 

باقلا: 200 گرم

میگو: 500 گرم

تمبرهندی: نصف بسته

آب: 2 لیوان

پیاز متوسط: یك عدد

كاری: یك قاشق چای‌خوری

زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

1. این خوراك بسیار ساده و سریع آماده می‌شود و با كته یا همان كیك برنج بسیار خوش‌طعم است. ابتدا پیاز را خلالی خرد می‌كنیم، به همراه ادویه‌ها و كمی روغن زیتون آنقدر تفت می‌دهیم تا سبك شود. میگوها را به پیاز اضافه می‌كنیم و درحد نیم‌پز شدن تفت می‌دهیم. دقت کنید در این مرحله پیازها طلایی نشوند. تمبرهندی را با 2 لیوان آب آنقدر می‌جوشانیم تا هسته‌هایش كاملا جدا شده و سس حاصل را از صافی رد می‌كنیم. باقلا و سس آماده شده را به مواد میگو اضافه می‌كنیم و آنقدر می‌جوشانیم تا آب خوراك كاملا كشیده شده و غلیظ شود.


2. به میزان دلخواه نمك به غذا  اضافه كرده و آن را سرو می‌كنیم.



شارژ سریع موبایل