سارا قاسمی يكشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰

استیک یکی از انواع خوشمزه یک غذا با گوشت است. در این آموزش راسته های گوساله را به ورق های نازک برش می زنیم و همراه پنیر و بعضی مواد دیگر سرخ می کنیم. حتما امتحان کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم:

  •     راسته گوساله ورقه شده به تعداد لازم
  •     نمک 8/1 قاشق چایخوری
  •     پودر انجیر 8/1 قاشق چایخوری
  •     پیاز رنده شده 4/1 قاشق چایخوری
  •     فلفل سیاه 3/1 قاشق چایخوری
  •     روغن زیتون 8/1 پیمانه
  •     پنیر ورقه‌ای (گودا یا چدار) به مقدار لازم
  •     فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده 8/1 پیمانه
  •     برگ شاهی 2/1 پیمانه


روش تهیه:

1. راسته گوساله را به صورت ورقه ورقه برش بزنید سپس بین کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک‌کوب بکوبید. روی گوشت نمک و پودر انجیر بمالید و کاملا فشار دهید تا جذب گوشت شود. حال گوشت را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیات و نرم شود.

2. سپس پیاز رنده شده، روغن زیتون و فلفل سیاه به گوشت بزنید و مجددا 12 ساعت در یخچال قرار دهید. ورقه‌های گوشت را با بیفتک‌کوب روی تخته گوشت کمی بکوبید سپس یک ورقه پنیر خرد شده و چند برگ شاهی و فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده را روی گوشت قرار دهید و آن را رول کنید و دو طرف رول را با خلال دندان محکم کنید.

3. در انتها تابه یا گریل چدنی را کمی چرب کنید؛ و رول‌ها را سرخ کنید؛ به طوری که همه جهات کاملا سرخ شوند.



شارژ سریع موبایل