سمیه قاسمی پنجشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون گزینه خوبی برای آنهاست.

 

مواد لازم برای 2 نفر

1  عدد سینه بوقلمون

200 گرم پنیر خامه‌ای

100 گرم خامه

به میزان لازم ادویه دلخواه

50 گرم جعفری خرد شده

150 گرم قارچ خرد شده

1  عدد پیاز

به میزان لازم کره


طرز تهیه:

1. سینه بوقلمون را از عرض به چند قسمت مساوی خرد کنید، سپس آنها را با بیفتک کوب حسابی بکوبید تا کاملا باز شوند. روی تکه‌ها ادویه موردنظرتان را بریزید.

2. حالا نیمی از پنیر خامه‌ای را روی تکه‌های بوقلمون بمالید. مقداری هم جعفری خرد شده روی آنها قرار دهید، سپس تکه‌های سینه را به‌آرامی رول کنید.

3. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا رول‌ها را داخل آن خوب سرخ کنید. بعدازآنکه رول‌ها آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.

4. در یک تابه مقداری کره بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در کره کمی تفت دهید. بقیه پنیر را با خامه مخلوط کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

5. در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا قارچ‌های خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید، سپس آنها را به مخلوط پیاز، خامه و پنیر اضافه کنید تا سس غذا آماده شود.

6. حالا باید رول‌ها را داخل سس قرار دهید. حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس به خورد مواد برود. بعد از چند دقیقه غذای شما آماده است. این غذا را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

فوت‌وفن

می توانید از پودر زیره، فلفل های مختلف،  پودر کاری و نمک برای ادویه این غذا استفاده کنید.

 



شارژ سریع موبایل