امین شجاعی دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی های نارگیلی را به شما آموزش داده ایم که درست کردن آنها فوق العاده راحت است. امیدواریم تهیه کرده و از خوردن آنها لذت ببرید.
 
مواد لازم:
 
روغن صاف قنادی 100 گرم یا کره 125 گرم
 
روغن مایع 25 گرم
 
پودرقند 2/1 پیمانه
 
پودرنارگیل 8/1 پیمانه
 
پودربادام 8/1 پیمانه
 
آرد سفید به میزان لازم (حدودا 2 پیمانه)
 
تخم‌مرغ 1 عدد
 
روش تهیه:
 
1. روغن صاف قنادی یا  کره را با  روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و  به مایه اضافه کنید. 
 
2. حال تخم‌مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کم‌کم اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبد. 
 
3. می‌توانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویت‌ها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. 
 
نکته: می‌توانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گل‌ها قرار دهید. روی سایر مدل‌ها می‌توانید از شکرهای رنگی یا ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده کنید. 


شارژ سریع موبایل