سارا قاسمی دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰

پرتقال یکی از غنی ترین منابع ویتامین C می باشد. البته باید دقت کرد که ویتامین C در اثر سرما و رگمای زیاد از بین می رود.

- پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.

 

پوست سفید و پرفایده پرتقال را بخورید

برای استفاده بهتر از مواد غذایی پرتقال، پوست زرد آن را بگیرید و پوست سفید و پره های داخل آن را بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسیدی پرتقال را خنثی می كند.

استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود، ویتامین ث آن بیشتر حفظ می‌شود.

‌جاوید عمارت پرداز منطقه آذربایجان شرقی، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آن را بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌کند.

وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی‌گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است‌.

عمارت پرداز ادامه داد: پرتقال گرچه اسیدی است، ولی شرایطی قلیایی در بدن پدیدار شده و برای افرادی که گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده، مفید است.

استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از جوشانده برگ‌های پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگ‌های پرتقال برای شست و شوی وَرم‌ها و کاهش درد مفید می‌دانند.

وی با اشاره به کاهش کلسترول خون با مصرف پوست سفید پرتقال افزود: پوست سفید پرتقال و ورقه‌های نازک بین قسمت‌های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.

عمارت پرداز با اشاره به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر خواهد بود. ‌



شارژ سریع موبایل