سارا قاسمی پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۰

در منوی غذایی كبابی های ما هم كباب لقمه ای هست ولی كباب لقمه ای ما همان كباب كوبیده است كه در اندازه های كوچك به سیخ كشیده می شود اما كباب لقمه ای لبنانی ها كاملا متفاوت است.

لبنانی ها در واقع همان كباب تابه ای را به شكل كباب لقمه ای درآورده و در روغن سرخ می كنند. البته این كباب نان و سس مخصوص هم دارد كه روی نان مالیده می شود.

 

مواد لازم

نان پیتا (مدیترانه ای) به تعداد لازم

300 گرم گوشت چرخ كرده

100 گرم جعفری ریز خردشده

1 عدد پیاز

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن مایع مخصوص سرخ كردنی مقداری

 

مواد لازم برای تهیه سس

4 عدد گوجه فرنگی

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

نمك و فلفل به میزان لازم

زردچوبه و ادویه كاری مقداری

مقداری روغن

 

طرز تهیه:

1. پیاز را پوست كنده و با رنده ریز رنده كنید. كاسه ای آماده كنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ كرده مخلوط كنید.

2. نمك، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.

3. مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شكل فرم دهید و بعد در روغن سرخ كنید.

4. همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ كنید. وقتی هر دو طرف كباب های لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذارید.

5. حالا سس را آماده كنید. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط كن ریخته و به شكل پوره درآورید. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادویه كاری را هم اضافه كنید.

6. حالا مواد سس را با مقدار كمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.

7. سس آماده را روی یك نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از كباب های آماده روی نان بگذارید، سپس با كمی پیاز و جعفری تزئین كرده، سرو كنید.



شارژ سریع موبایل