مهسا فدایی سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

روغن پالم (روغن نخل) روغنی است که به دلیل مقاوم بودن در برابر حرارت برای تولید روغن های جامد خوراکی استفاده می شود.

 

به گفته دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو روغن پالم وارداتی حاوی اسید چرب و ترانس است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت چند ماه قبل گفته بود: متأسفانه در سال های اخیر واردات روغن پالم (روغن نخل) به دلیل ارزان بودن افزایش یافته است و این روغن با افزایش کلسترول بد خون در نهایت در بروز سکته های قلبی تأثیرگذار است.

 

به گفته زهرا عبداللهی روغن پالم دارای بیشترین میزان اسید چرب اشباع یعنی حدود ۵۰ درصد است.



شارژ سریع موبایل