سارا قاسمی جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰

یک شام سبک و سنتی. شامی مخصوص کسانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارند. این غذا مخلوطی از طعم های سنتی است. از یک‌ طرف طعم خاص زیره و از طرف دیگر بوی خوش زعفران.

 

مواد لازم  برای 4  نفر

  • 1 پیمانه آرد
  • 2  /1 پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س زیره
  • 2 /1 پیمانه روغن یا کره محلی
  • 1 ق س زعفران آب کرده
  • 3 پیمانه آب


طرز تهیه:

1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند.

2. حالا آب، شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

3. وقتی شکر حل شد، موادتان را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4. در پایان زیره و تخم‌مرغ ها را اضافه کنید. البته تخم‌مرغ را از قبل در ظرفی هم بزنید و بعد به موادتان اضافه کنید.

نکته

این شام سبک را می‌توانید همراه با نان بخورید یا نان را در آن ترید کنید.



شارژ سریع موبایل