سارا قاسمی شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۰

مواد لازم : (برای ۴ نفر)

پیازچه خرد شده                         ۴ عدد

نخود فرنگی، ذرت و هویج یخ زده      ۵۰۰ گرم

برنج پخته شده                          ۴ فنجان

مرغ پخته شده                          ۲ فنجان

سس سویای کم نمک                 ۲ قاشق غذاخوری

روغن نباتی                               مقداری


طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج :

یک ماهیتابه بزرگ بردارید و روی حرارت متوسط آن را گرم کنید. روغن را داخل آن بریزید و پیازچه ها را برای دو دقیقه درون آن سرخ کنید. سبزیجات یخ زده را اضافه کرده و برای دو دقیقه به آن زمان بدهید تا بپزد.

برنج، مرغ و سس سویا را درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا ترکیب شود. چند دقیقه دیگر حرارت بدهید و سپس فورا سرو کنید.


نکته:

پوست مرغ ها باید از قبل کنده شده باشند.



شارژ سریع موبایل