سارا قاسمی سه شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

شیرینی نوروزی یکی از قسمت های مهم از مراسم سال نو و نوروز است. اگر شما هم یک کدبانو هستید می توانید برای نوروز امسال شیرینی مغزدار شکلاتی درست کنید.


مواد لازم :

کره                   170 گرم

آرد                     225 گرم

شکر                  100 گرم

تخم مرغ             1 عدد

نمک                  1 پینچ

شکلات کوچک     25 عدد

پودر شکر            برای تزئین مقداری


طرز تهیه :

برای پخت شیرینی های مغزدار شکلاتی ابتدا فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره را با همزن بزنید. شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ و کمی وانیل اضافه کرده به هم بزنید. آرد را به تدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو برداشته شکلات را درون آن قرار داده و در دست گرد کنید.

بین دو دست کمی فشار دهید. شیرینی ها را با فاصله روی کاغذ روغنی گذاشته و به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید. رنگ شیرینی نباید تغییر کند.



شارژ سریع موبایل