سارا قاسمی سه شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۰

حالا دیگر وقتش رسیده که از بین چیزکیک ها چیزکیک پرتقال را درست کنیم. درست کردن این چیز کیک خوشمزه را تا زمانی که فصل پرتقال تمام نشده به شما توصیه می کنیم.

 

مواد لازم:

  •   پنیر لبنه: 400 گرم
  •    زرده تخم‌مرغ:   2 عدد
  •    تخم‌مرغ کامل:      یک عدد
  •    خامه قنادی: 400 گرم
  •    شكر: 200 گرم
  •    پودر ژلاتین:  3قاشق سوپخوری
  •    آب سرد:   یك‌دوم لیوان
  •    رنگ نارنجی خوراکی:     چند قطره
  •    آب پرتقال:   یک لیوان


روش تهیه:

1. ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل را داخل کاسه همزن  ریخته و آنها را مخلوط می‌كنیم تا جایی که پف کنند. سپس آب پرتقال را اضافه کرده،  هم می‌زنیم و مواد را همراه آب پرتقال داخل کرم‌پزی روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا كرم به جوش آید. وقتی به نقطه جوش رسید فورا مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود.

2. در این فاصله سیروپ پرتقال، پنیر لبنه و خامه مخصوص قنادی را با درجه کند همزن برقی با هم مخلوط می‌کنیم و مایه تخم‌مرغ را داخل آن می ریزیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌كنیم و داخل كرم می‌ریزیم. همیشه به این نكته دقت می‌كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ‌كدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.

3. کرم را داخل قالب می‌ریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. بهتر است مواد چیزکیک را داخل قالب کم‌عمق بریزیم و روی کیک برگردانیم. برای این کار از یک‌سوم میزان کیک بادام و پرتقال در قالب گرد 30 سانتی‌متری استفاده می‌کنیم.



شارژ سریع موبایل