سمیه قاسمی شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

برای درست کردن سالاد یونانی به مواد تازه احتیاج دارید. نگاهی به یخچال بیندازید، احتمالا خیلی از مواد تازه را باید در این سالاد استفاده کنید. راز این سالاد یونانی خوشمزه و اصیل، استفاده کردن از مواد اولیه تازه است.
 

مواد اولیه:

۲ عدد گوجه فرنگی

۲۰۰ گرم گوجه گیلاسی

۱ عدد متوسط  پیاز

کاهو

۱ عدد خیار

۱ عدد فلفل دلمه ای سبز

۱ مشت شوید

۱ مشت نعناع

۱ مشت زیتون سیاه

به میزان لازم نمک

۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲۰۰ گرم پنیر فتا

۱ قاشق چای خوری آویشن 

 

طرز تهیه:

1. داشتن مواد اولیه با انواع شکل و سایز ها در سالاد، آن را زیبا می کند، پس گوجه سایز متوسط خود را قاچ ، گوجه های گیلاسی را از وسط نصف و گوجه سایز بزرگ را نازک حلقه حلقه کنید. همه گوجه ها را در ظرفی بزرگ بریزید. پیاز را خیلی نازک حلقه حلقه کنید و به گوجه ها اضافه نمایید.

2. با چنگال روی پوست خیار شیارهای عمیق بندازید و سپس آن را نازک حلقه حلقه کنید. تخمه های فلفل دلمه ای را درآورید و آن را هم حلقه حلقه کنید و به همراه خیار به سالاد اضافه کنید.

3. شوید و بیشتر برگ های نعناع را ریز خرد کنید، برگ های ریز تر نعناع را برای تزیین سالاد نگه دارید. سبزی های خرد شده را به سالاد اضافه کنید. زیتون ها را در دستتان بفشارید تا آبشان روی مواد سالاد بچکد و سپس آن ها را هم در سالاد بریزید.

4. اندکی نمک، سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و سریعا مواد را با دست با هم ترکیب کنید. زمانی که تمامی طعم ها با سبزیجات ترکیب می شوند، لحظه ای جادویی است. طعم آن را بچشید و اگر لازم بود از مواد به آن اضافه کنید.

5. برای سرو کردن، قالب پنیر را بر روی سالاد قرار دهید. آویشن خشک شده ، برگ های نعناع (که کنار گذاشته بودید) و مقداری روغن زیتون بر روی سالاد بریزید و سالاد را سر میز ببرید.



شارژ سریع موبایل