میترا جلالی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

آماده سازی:    15 دقیقه

 

مدت انتظار:     30 دقیقه

 

مجموعاً:         45 دقیقه

 

مواد اولیه : برای 20 نفر

 
سس سیب 1 کیلو و 300 گرم
 
شکر قهوه‌ای 100 گرم
 
سوسیس 1.5 سانتیمتری برش خورده 900 گرم
 
پیاز متوسط و خرد شده 1 عدد
 

طرز تهیه:

 

داخل یک کاسه، سس سیب و شکر قهوه‌ای را مخلوط‌کنید و با سوسیس و پیاز هم بزنید و مخلوط‌کنید.

سپس به یک ظرف پیرکس لبه‌دار انتقال دهید و آن را بدون درپوش به مدت 40 الی 50 دقیقه داخل فر به دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

غذای خوشمزه شما آماده است . نوش جان!



شارژ سریع موبایل