مهدی خاکپور يكشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰

مرغ پرهیزی یک غذای سریع و خوشمزه با استفاده از قطعات باقی مانده از مرغ های بریان شده , سس مرغ پرهیزی می تواند برای هر نوع گوشت پرندگان یا گوشت قرمز هم استفاده شود.


مواد لازم جهت تهیه مرغ پرهیزی :

روغن خردل : یک قاشق چای خوری

روغن گیاهی : 3 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ ریز خرد شده : 1 عدد

سیر له شده : 3 حبه

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده : 2 عدد

پودر زرد چوبه : 1 قاشق چای خوری

پودر زیره سبز : نصف قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز : نصف قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری

گرام ماسالا : نصف قاشق چای خوری

سرکه سفید : 1 قاشق چای خوری

فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده : 1 عدد

باقلا سبز منجمد : 125 گرم

سینه مرغ پخته شده به تکه های لقمه ای خرد شده : 500 گرم

نمک : به میزان لازم

شاخه گشنیز تازه جهت تزیین : مقداری

 

طرز تهیه مرغ پرهیزی :

1. روغن خردل را درون یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد به مدت 1 دقیقه گرم نمایید تا به مرحله دود کردن برسد . روغن گیاهی را به آن بیافزایید و حرارت را کم نموده , پیاز و سیر را اضافه نمایید و تا وقتی پیاز و سیر طلایی شوند , آن ها را سرخ نمایید.

2. رب گوجه فرنگی , گوجه فرنگی خرد شده , زردچوبه , زیره , تخم گشنیز , پودر فلفل قرمز , گرام ماسالا و سرکه را اضافه نمایید و تا وقتی که مخلوطی معطر به دست آید , آن ها را هم بزنید.

3. فلفل دلمه و باقلا سبز را بیافزایید و تا وقتی فلفل ها نرم شود به مدت 2 دقیقه سرخ نمایید . مرغ و نمک را افزوده و بگذارید تا ترکیب به مدت 6 تا 8 دقیقه به آرامی بجوشد تا به تدریج قطعات مرغ گرم شده و باقلا ها نرم شده و بپزند.

4. ظرف غذا را با برگ های گشنیز تزیین نمایید و سر میز غذا بیاورید.


توصیه سرآشپز جهت تهیه مرغ پرهیزی :

مرغ پرهیزی یک راه مناسب جهت استفاده از گوشت مرغ , بوقلمون , اردک , و بلدرچین باقی مانده از قبل است. در این طرز تهیه هر نوع لوبیا قابل استفاده می باشد , اما سبزیجات مناسب مرغ پرهیزی ففقط سبزیجات ریشه ای , کدو , سیب زمینی و کلم بروکلی هستند . سبزیجات برگدار برای مرغ پرهیزی توصیه نمی شوند .



شارژ سریع موبایل