امین شجاعی جمعه ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۰

سیب زمینی و نخود فرنگی یک غذای گیاهی می باشد که طرز تهیه آن سریع و آسان است و به عنوان یک دورچین یا اردور و یا به تنهایی و همراه نان هندی سرو می شود.


مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی و نخودفرنگی:

روغن : 150 میلی لیتر

پیاز متوسط خلال شده : 3 عدد

سیر تازه له شده : 1 قاشق چای خوری

زنجبیل تازه ریز خرد شده : 1 قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری

زرد چوبه : نصف قاشق چای خوری

نمک : 1 قاشق چای خوری

فلفل سبز تازه ریز خرد شده : 2 عدد

آب : 300 میلی لیتر

سیب زمینی متوسط : 3عدد

نخود فرنگی : 100 گرم

برگ گشنیز تازه جهت تزیین : مقداری

فلفل قرمز خرد شده جهت تزیین : مقداری

 

طرز تهیه سیب زمینی و نخودفرنگی:

1. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ نمایید . پیازها را بیافزایید و تا وقتی طلایی پررنگ شوند , به هم بزنید و سرخ نمایید.

2. زنجبیل , سیر , پودر فلفل قرمز , زردچوبه , نمک و فلفل سبز تازه را به پیازها اضافه نمایید.

3. 150 میلی لیتر یا نصف مقدار آب را اضافه نمایید , درب ماهیتابه را ببندید و تا وقتی که پیازها کاملا نرم و مغزپخت شوند , آن ها را بپزید.

4. در همین فاصله , سیب زمینی ها را پوست نموده و بشویید و با یک چاقوی تیز هر یک را به 6 قسمت مساوی تقسیم نمایید.

5. قطعات سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید.

6. نخود فرنگی ها و باقی مانده آب را هم اضافه نمایید و به مدت 7 تا 10 دقیقه دیگر پخت را ادامه بدهید.

7. سیب زمینی و نخود فرنگی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نموده , با برگ گشنیز تزیین نمایید و سرو نمایید.

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی و نخود فرنگی:

زردچوبه ریشه گیاهی معطر است که برای ایجاد رنگ زرد و نارنجی در بسیاری از غذاهای هندی استفاده می شود. این ادویه عطری دلچسب و گرم طعمی , کمی شبیه کپک و کهنگی دارد.



شارژ سریع موبایل