عادل مسعودی چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰

تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست) از مجموعه دستورغذایی است که سایت ما دستور پخت آن را امروز برای شما آماده کرده است.


مواد لازم:

تخم مرغ  ۴ عدد بزرگ

نمک  به میزان لازم

آب   ۴ پیمانه

تهیه ی این تخم مرغ های آب پز بسیار جالب و آسان تر از آن است که فکر می کنید.


نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست):

از تخم مرغ های تازه و با کیفیت استفاده کنید.


طرز تهیه: 

1-  در قابلمه ای بزرگ، آب را بجوشانید. حرارت را کم کنید تا آب قل بزند. به آن نوک انگشت نمک اضافه کنید.

2-  هر یک از تخم مرغ ها را ابتدا در ظرفی بشکنید و سپس در یک لحظه و با ملایمت در آب در حال قل زدن بریزید.

3- حدود 4 دقیقه طول می کشد تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند. البته سفتی تخم مرغ ها به سایز آن ها هم بستگی دارد.

4-  وقتی تخم مرغ ها پختند، آن ها را از آب خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آبشان گرفته شود. تکه های نامنظم تخم مرغ را از آن جدا کنید.

5- آن ها را با تکه های نان تست، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده میل کنید.



شارژ سریع موبایل