امین شجاعی دوشنبه ۵ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰

کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.


مواد لازم کنسومه قارچ

سینه مرغ نگینی : 1 پیمانه 

قارچ خردشده : 200 گرم

آرد : 2 الی 3 قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا : به میزان لازم

خامه : 1 پاکت

عصاره مرغ : دو عدد

تخم مرغ آبپز : یک عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

آبلیمو : به میزان لازم

کره : 50 گرم

 

طرز تهیه کنسومه قارچ

1. قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم

2. آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم.

3. خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم.

4. آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند.

5. در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم.


نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ

1 . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید.

2 . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از 30 دقیقه به کنسومه اضافه شود.

3. کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد.

4. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد.

5. کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.



شارژ سریع موبایل