سعیده حقیق شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۵

مسمای کدوتنبل غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا به خصوص در فصل زمستان زیاد طبخ می‌شود و اصلیت آن شمالی است.

 

مسمای کدو تنبل غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم آن برای طرفداران غذاهای ملسی مثل آلو اسفناج بسیار مناسب است. این غذا به خصوص در فصل زمستان زیاد طبخ می‌شود و اصلیت آن شمالی است.

 

آماده سازی:       1 ساعت

 

مدت انتظار:         1 ساعت

 

مجموعاً:              2 ساعت

 

مواد اولیه: برای 7 نفر    

فلفل                           به میزان لازم

نمک                           به میزان لازم

روغن                          4 قاشق سوپ خوری

زعفران                        به میزان لازم

شکر                          1 قاشق سوپ خوری

آب لیمو                       1 چهارم لیوان

آلو                              150 گرم

کدو حلوایی                 1 کیلو

پیاز                             2 عدد

گوشت                        نیم کیلو

اسفناج                       1 کیلو

 

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب روغن را داغ كرده و سپس پیاز را در آن نیمه سرخ‌کرده و گوشت را به آن می‌افزاییم و خوب سرخ می‌کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس آلو را شسته و به آن اضافه می‌کنیم و پس از كمی تفت دادن به آن آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بپزد.کدو حلوایی را پس از پوست کندن به قطعات منظم خرد می‌کنیم و دو طرف آن را در روغن سرخ‌کرده و به گوشت و آلو اضافه می‌کنیم. سپس آب لیمو، شکر و زعفران را نیز داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم تا جا بیفتد.

 

نكات:

1) خورش را در حدی بپزید كه كدوهای شما له نشود.

2) استفاده از گوشت در این خورش اختیاری است و حتی می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده، قل‌قلی یا گوشت مرغ و...هم استفاده كنید.

3) این غذا را می‌توانید با پلو و یا نان میل كنید.

4) برخی به این غذا لپه هم می‌زنند.

5) می‌توانید این غذا را ترش هم درست كنید و به آن آب‌غوره یا غوره بزنید.



شارژ سریع موبایل