امین شجاعی دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۰

کیک پنیر خامه ای یا همان چیزکیک, طعم خوشمزه و گسی دارد. می توانید از پنیر خامه ای ماسکارپون یا ریکوتا استفاده نمایید.


مواد لازم:

کره آب شده جهت چرب نمودن قالب : 2 قاشق غذاخوری

کره : 50 گرم

بیسکویت زنجبیلی , خرد شده : 150 گرم

مربای ساقه زنجبیل , خرد شده : 25 گرم

پنیر پارمزان : 500 گرم

پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش : 2 عدد

شکر دانه ریز : 100 گرم

تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده : 2 عدد

شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) : مقداری

 

طرز تهیه:

1. قالبی 25 سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2. کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت 5 میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید.

3. پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند.

4. سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید.

5. مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است.

6. بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید.


توصیه سرآَشپز:

شربت میوه را می توان با پخت 400 گرم میوه از جمله شاه توت به همراه 2 قاشق غذاخوری آب , به مدت 5 دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود.



شارژ سریع موبایل