سمیه قاسمی شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۰

لقمه موزی یکی از دسر های خوشمزه و مخصوص کشور ترکیه هست که با مواد متنوعی آماده میشود و دارای پوسته ای ترد و مواد داخلی نرم و شیرین میباشد که طرز تهیه آن را در این مطلب برای شما آماده کرده ایم.

 

مواد لازم:

موز 1 عدد

آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری

آرد 1 قاشق غذا خوری

آرد برنج 1 قاشق غذا خوری

پودرجوهر لیمو نصف قاشق چای خوری

نمک نوک یک قاشق چای خوری

اب مقداری

 

طرز تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کرده و آب را تا حدی می افزاییم که سس مخصوص آماده شود سپس آن را داخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت میدهیم.
موز را پوست کنده و به دو یا چند قسمت تقسیم می کنیم.

سپس داخل سس مخصوص میزنیم و وقتی تکه های موز کاملا به مواد سس آغشته شدند در داخل روغن کاملا داغ سرخ می کنیم.

بعد از سرخ شدن، بر روی یک حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن جذب شود. شما میتوانید این دسر را به صورت گرم به همراه چای سرو نمایید یا اجاره بدهید کاملا خنک شود و با سس شکلات تزیین نمایید سپس داخل یخچال قرار دهید و به صورت خنک استفاده کنید.

امیدواریم این دسر خوشمره را تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.



شارژ سریع موبایل