سمیه قاسمی چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۰

مواد اولیه شربت ریحان تازه:

ریحان 1 دسته

شکر 7 قاشق

جوهر لیمو 1 قاشق چای خوری

آب جوش 8 لیوان

لیمو 1 عدد

 

طرز تهیه:

یک دسته ریحان را بشویید و با دست ریحان ها را تکه تکه کنید و داخل پارچ بریزید.

روی ریحان ها 7 قاشق غذا خوری شکر، 1 قاشق چای خوری جوهر لیمو و 8 لیوان آب جوش بریزید.

آب یک عدد لیمو را بگیرید و داخل پارچ بریزید و 5 تا 6 ساعت صبر کنید، سپس مایع را از صافی بگذرانید. این نوشیدنی حداقل یک ساعت باید داخل یخچال بماند و بعد میتوانید با لذت تمام،آن را سرو نمایید.



شارژ سریع موبایل