مهدی خاکپور پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰

مرغ پارمزان، غذایی است که به سبک خوراک پخته می شود، که در آن از هیچ برنج یا سرخ کردنی استفاده نمی شود. این روش ترکیبی از مرغ ترد و نازک و خوشمزه با پوششی زیبا از سس و معطر است.

 

مواد لازم:

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2 حبه سیر، خرد شده و ریز خرد شده

1/4 قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز خرد شده (سلیقه ای)

6 نصف سینه مرغ بدون استخوان 

2 فنجان سس آماده مارینارا 

1/4 فنجان ریحان تازه خرد شده

1 بسته پنیر خرد شده موتزارلا

1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

بسته سیر سرخ شده

 

طرز تهیه:

فر را 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) روشن می کنیم تا گرم شود.

ظرف مناسب خود را انتخاب و سپس کمی روغن زیتون در آن ریخته و با اضافه کردن سیر و فلفل قرمز کمی آن ها را تفت می دهیم.

سپس به ترتیب سینه مرغ در ته ظرف و سپس سس مارینارا اضافه می کنیم. ریحان خرده را اضافه کرده و نیمی از پنیر موتزارلا و همچنین نصف پنیر پارمسان را اضافه می کنیم. نیمی دیگر از پنیر موتزارلا و پارمسان را برای روی ظرف غذا کنار می گذاریم.

در این مرحله ظرف غذا را داخل فر قرار می دهیم، تا زمانیکه پنیری که روی ظرف ریخته ایم به شکل طلایی در بیاید که حدود 35 الی یک ساعت، بسته به شکل و ضخامت سینه مرغ طول می کشد. برای پخت درجه فر را اگر ضخیم ترین قسمت سینه یک مرغ  باشد در دمای 016 درجه فارنهایت (70 درجه سانتیگراد) قرار داد.



شارژ سریع موبایل