سمیه قاسمی جمعه ۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰

مواد لازم برای تهیه کلوچه پسته ای

- 125 گرم مارگارین

- 1 قاشق غذا خوری نسکافه

- 4 قاشق غذاخوری پودر شکر

- 2 عدد تخم مرغ

- 1 بسته بکینگ پودر

- شیر 2 قاشق غذا خوری

- 4 تا 5 قاشق غذاخوری پسته خرد شده

-  آرد مقداری

 

طرز تهیه کلوچه پسته ای

ابتدا، نسکافه را بهشیر اضافه نمایید، هم بزنید تا یکدست گردد. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کره، زرده تخم مرغ را داخل کاسه به همراه، مارگارین نرم شده در دمای اتاق و بکینگ پودر مخلوط نمایید و هم بزنید پس از آن شکر و مخلوط شیر و نسکافه را اضافه کنید.

در این مرحله باید کم کم آرد را افزوده و ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست بدست آید. قطعاتی به اندازه یک فندق از خمیر را بردارید و داخل دستتان آنرا گرد نمایید، در سفیده تخم مرغ بغلطانید و بعد داخل پسته خرد شده فرو ببرید.

سینی فر را چرب نمایید و بیسکوئیت های آماده شده را داخل آن بچینید و در فر 180 درجه به مدت 20-25 دقیقه تا زمانی که مرحله پخت تکمیل شود قرار دهید. بعد از اینکه بیسکوئیت ها خنک شدند می توانید آنها را داخل ظرف مخصوص سرو بچینید و در پذیرائی هایتان از آنها استفاده کرده و لذت ببرید.



شارژ سریع موبایل