مواد لازم برای تهیه مربای انگور
* 500 گرم بی هسته انگور سفید
* 3 فنجان پودر شکر
* نصف فنجان آب
* مقداری وانیل یا هل
طرز تهیه مربای انگور
انگور ها را از ساقه جدا کنید و آنها را خوب بشویید. بعد از اینکه آبشان گرفته شد، آنها را داخل یک ظرف بریزید و شکر را اضافه نموده و در دمای اتاق به مدت یک شب قرار دهید.
مواد را روی حرارت کم به مدت 30 دقیقه روی اجاق گاز بگذارید و هر از گاهی آنرا هم بزنید تا بهتر پخته شوند. وانیل و یا هل را افزوده و به مدت 10 دقیقه دیگر نیز بگذارید روی حرارت بماند. پس از آن، مواد را هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
موضوعات داغ