سمیه قاسمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰

مواد لازم برای تهیه مربای انگور

* 500 گرم بی هسته انگور سفید

* 3 فنجان پودر شکر

* نصف فنجان آب

* مقداری وانیل یا هل

 

طرز تهیه مربای انگور

انگور ها را از ساقه جدا کنید و آنها را خوب بشویید. بعد از اینکه آبشان گرفته شد، آنها را داخل یک ظرف بریزید و شکر را اضافه نموده و در دمای اتاق به مدت یک شب قرار دهید.

مواد را روی حرارت کم به مدت 30 دقیقه روی اجاق گاز بگذارید و هر از گاهی آنرا هم بزنید تا بهتر پخته شوند. وانیل و یا هل را افزوده و به مدت 10 دقیقه دیگر نیز بگذارید روی حرارت بماند. پس از آن، مواد را هم بزنید و از روی حرارت بردارید.



شارژ سریع موبایل