سمیه قاسمی دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۰

مواد لازم برای تهیه مربای تمشک

* 500 گرم تمشک

* 350 گرم شکر دانه ریز

* 2 تا 3 قطره آب لیمو

 

طرز تهیه مربای تمشک

تمشک ها را داخل کاسه بشوئید. پودر شکر را از شب قبل به آن اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید. روز بعد، روی حرارت کم، آرام آرام هم بزنید تا شکر داخل آن حل گردد.

پس از آنکه دانه های شکر حل شدند زیر اجاق گاز را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. پس از سرد شدن، در جای خنک قرار دهید و بهتر است این مربا را داخل شیشه مربا نگهداری نمائید.



شارژ سریع موبایل