میترا جلالی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰

این غذای درخشان طعم فوق‌العاده غذاهای هندی را دارد و با یک سالاد خوشمزه سرو می‌شود.

 

نوع غذا:             خوراک های از 4 گوشه دنیا

 

وعده غذایی:      ناهار شام

 

زمان پخت :         30دقیقه


مواد لازم مناسب برای 4 نفر

 

  • لیموترش: 2 عدد تازه
  • راسته گوساله : 2 تکه 300 گرمی گوشت
  • ماست کم چربی : 250 گرم
  • نعنای تازه : چند ساقه
  • اسفناج تازه : 200 گرم
  •  هویج بزرگ : یک عدد
  • پنیر سفید : 150 گرم
  • کنجد : 3 قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل : 200 میلی‌لیتر
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • جوانه گندم : 200 گرم

 

طرز تهیه:


این غذای درخشان طعم فوق‌العاده غذاهای هندی را دارد و با یک سالاد خوشمزه سرو می‌شود.

1. همه مواد را آماده روی کابینت قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 375 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.

2. گوشت‌ها را در یک ظرف با نصف لیموترش تازه، نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مزه‌دار کنید. مواد را خوب روی گوشت بمالید تا به خوردش برود.

3. نعنای تازه را خرد کنید و به همراه کمی روغن  زیتون و آب نصف لیموترش و کمی نمک به ماست اضافه کنید.

4. مقداری جوانه گندم وسط سالاد بریزید و دور آن را با اسفناج خرد شده پر کنید. برای ورقه کردن هویج می‌توانید از پوست‌کن استفاده کنید. آن را روی سول هویج بکشید تا ورقه‌های زیبایی داشته باشید.

5. یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و استیک‌ها را به مدت 6 تا 10 دقیقه بسته به میزانی که دوست دارید آبدار یا پخته باشد، روی حرارت متوسط بپزید. یادتان باشد هر دقیقه یک بار استیک را برگردانید تا یکنواخت سرخ شود.

6. پنیر آسیایی را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و کناره‌های سالاد بچینید.

7. به همره شیر نارگیل، کنجد و باقی‌مانده روغن زیتون یک سس درست کنید و روی سالاد بریزید.

8. استیک را به همراه ماست و سالاد سرو کنید.



شارژ سریع موبایل