مهناز حسنی جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵

زمان آماده سازی: بیش از 1 ساعت

 

این میزان مواد 24 عدد شیرینی به شما می‌دهد. زمان آماده سازی مواد این شیرینی 45 دقیقه و زمان پخت 35 دقیقه است.

به جای شکر قهوه‌ای می‌توانید 100 گرم شکر معمولی (سفید) استفاده کنید. پیشنهاد ما این است که به پوره کدو حلوایی کمی پرک بادام هم اضافه کنید.

 

 طرز تهیه پای کدو حلوایی
 

مواد لازم:      مناسب برای 12 نفر

 

کدو حلوایی                  1 کیلوگرم

آرد                              250 گرم

کره                             180 گرم

شکر قهوه‌ای                 150 گرم

خامه                           160 میلی‌لیتر

آب سرد                       60 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ                        2 عدد

پودر قند                        برای تزیین

پودر دارچین                   برای تزیین

خامه فرم گرفته              برای سرو

 

طرز تهیه:

کره سرد را خردکنید و با آرد هم بزنید، بهتر است این‌کار را با هم‌زن برقی انجام دهید. سپس آب سرد را اضافه کنید.

خمیر درست‌شده را روی یک سطح صاف گذاشته و باز کنید تا به قطری حدود 0.5 سانتی‌متر درآید. یک قالب شیرینی به قطر 8.5 سانتی‌متر را روی خمیر بگذارید و 24 دایره ببرید. (در صورتی که امکان قالب زدن به تعداد 24 عدد امکان‌پذیر نبود، باقیمانده خمیر را جمع کنید و دوباره بازنمایید.)

خمیرها را کف قالب‌های پای با قطر 8 سانتیمتر قرار دهید روی آن‌ها را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.

کدو حلوایی را پوست گرفته و خردکنید. سپس در ظرفی با کمی آب بپزید. شعله را روی متوسط بگذارید، 10 تا 15 دقیقه کافی است تا کدوها نرم شوند و آب آن کاملاً تبخیر شود. سپس کدو را له کرده و اجازه دهید تا کامل خنک شوند.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید. تخم‌مرغ‌ها و خامه را با هم بزنید. سپس شکر و کدوهای له شده را به آن‌ها اضافه نمایید و به خوبی با هم مخلوط‌کنید.

این مخلوط را روی خمیرها تقسیم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه آن‌ها را در فر بپزید. بعد از پخت و خنک شدن، روی آن‌ها پودر قند و پودر دارچین بریزید و با خامه فرم گرفته سرو نمایید.

از ادویه مخصوص پای کدو حلوایی نیز استفاده کنید.



شارژ سریع موبایل