سعیده حقیق جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰

مواد لازم:

کدو                                                     ۵ عدد

گوشت چرخ‌کرده                                    ۳۰۰ گرم

برنج پخته‌شده                                       ۵ قاشق غذاخوری

لپه                                                     ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی                                     ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع                                            ۲ قاشق غذاخوری
 
سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخون)            ۲۰۰ گرم

پیاز                                                     یک عدد

ادویه                                                   به میزان لازم

طرز تهیه:

کدوها را از عرض دو قسمت کنید و در ظرف آبی که در حال جوشیدن است، قرار دهید تا کمی نرم شود. بعد آن را در آب سرد بگذارید و داخل کدوها را با قاشق خالی کنید، طوری که دیواره کدوها آسیب نبیند. در ظرف دیگری پیاز خردشده را تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید. لپه و برنج را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود سپس سبزی خردشده را به مواد اضافه کنید. ادویه را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید و سپس به مواد اضافه کنید. داخل کدوها را با مواد تهیه‌شده پر کنید و هر کدام از کدوها را به حالت ایستاده در قابلمه قرار دهید روی حرارت کم بگذارید؛ پس از نیم ساعت غذا آماده است.



شارژ سریع موبایل