سعیده حقیق جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ                 ۳ عدد

سرکه                        یک دوم پیمانه

آب ۳                          قاشق غذاخوری

کرفس                       ۲ شاخه ریز شده

جعفری، ترخون، ریحان    ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                 به میزان لازم

کره                           ۱۵۰ گرم

سیر تازه                     یک یا دو حبه

طرز تهیه:

سرکه را با سیر له شده و آب در ظرف می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد و حدوداً ۳ قاشق باقی بماند.

سپس آن را از صافی رد می‌کنیم تا یکدست شود زرده‌های تخم‌مرغ را به مواد اضافه کرده و باهم زن می‌زنیم.

کره را ۶ تکه کرده و ظرف مواد را به روش بن ماری روی حرارت قرار داده هر دفعه یک تکه کره اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کره خوب مخلوط شود.

و در آخر سبزیجات ریز شده را اضافه کرده در ظرف می‌ریزیم.

این سس را می‌توان بدون سبزیجات برای مرغ و ماهی و گوشت نیز استفاده کرد.



شارژ سریع موبایل