مهناز حسنی جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۰
آماده سازی:   15 دقیقه 
 
مدت انتظار:     2 ساعت 
 
مجموعاً:          2 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد اولیه برای 8 نفر :
 
شکلات                    170 گرم (نیمه شیرین) - خرد شده
 
وانیل                        1/2 قاشق چای خوری
 
زرده تخم مرغ              4 عدد
 
شیر                         3 فنجان
 
نمک                        1/8 قاشق چای خوری
 
شکر                       450 تا 675 گرم
 
آرد ذرت                    2 قاشق غذاخوری
 
پودر کاکائو                 1/2 قاشق چای خوری (تلخ)

طرز تهیه:

تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، آرد ذرت و نمک رو مخلوط میکنیم. سپس 1/3 فنجان شیر رو اضافه کرده و به هم میزنیم تا ترکیب نرمی بدست بیاد. حالا زرده های تخم مرغ و باقی مونده شیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

ماهی تابه رو روی حرارت شعله متوسط میذاریم و حدودا 12 تا 15 دقیقه روی حرارت آروم به هم میزنیم تا غلیظ بشه البته دقت کنید که موادمون نباید به جوش بیاد.

از روی حرارت برش میداریم و وانیل و شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم. موادمون رو به هم میزنیم تا شکلات ذوب بشه و ترکیبمون نرم بشه.

مواد رو به مقدار مساوی تو 8 تا ظرف دلخواه (بعنوان مثال فنجان) تقسیم میکنیم. روی ظرف رو میپوشونیم و حداقل به مدت 2 ساعت تو یخچال میذاریم تا خنک و آماده سرو بشه. قبل از سرو کردن هم برای تزئین، روی پودینگ کمی پودر کاکائو میریزیم.

نکته:

پودینگ شکلاتیمون رو میتونیم تا 2 روز تو یخچال نگه داری کنیم.


شارژ سریع موبایل