سید حمزه کاظمی جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۰

آماده سازی :  1 ساعت

مدت انتظار :    1 ساعت

مجموعاً :         2 ساعت

 

مواد اولیه : برای 6 نفر

زرده تخم مرغ                 4 عدد

شكر                            1 پیمانه

كره                              100 گرم

نسكافه                        1 قاشق چایخوری

آب                              2 قاشق سوپخوری (جوش)

بیكینگ پودر                    2 قاشق چایخوری

وانیل                            به میزان لازم

آرد                               2 پیمانه

 

طرز تهیه :

ابتدا كره را به دمای محیط میرسانیم و بعد آن را به همراه شكر و وانیل با همزن خوب می‌زنیم تا كرم رنگ و كشدار شود، سپس یكی‌یكی زرده‌های تخم‌مرغ را افزوده و خوب هم می‌زنیم. نسكافه را در آب جوش حل كرده و به مواد اضافه می‌كنیم. در آخر آرد و بیكینگ‌پودر را با هم الك كرده، كم‌كم به مواد اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم. در قالب متناسب كه بهتر است قالب شماره 24 باشد كاغذ روغنی پهن می‌كنیم و مواد را درون قالب می‌ریزیم. قالب را به مدت 30تا35 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در پنجره وسط قرار می‌دهیم.

نكات:
1) میتوانید به جای آب جوش از همان مقدار شیر داغ استفاده كنید.
2) اگر دوست دارید به جای كره از روغن مایع استفاده كنید ولی ابتدا شكر و تخم‌مرغ را با هم زده، سپس روغن مایع اضافه كنید.
3) بهتر است این كیك را به همراه خامه زده شده كه با كمی نسكافه یا قهوه طعم دار شده است تزیین و سرو نمود.



شارژ سریع موبایل