سعیده حقیق چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵

نوع غذا: سوپ و آش

وعده غذایی: شام عصرانه

زمان پخت : 240دقیقه

 

مواد لازم مناسب برای 8 تا 10 نفر:

سبزی آش       700 گرم

برنج                یک پیمانه

لوبیا چیتی       100 گرم

نخود                100 گرم

زردآلو نارس      250 گرم

پیاز داغ            یک پیمانه

سیر داغ           یک پیمانه

نعنا داغ            یک پیمانه

نمک و فلفل      به میزان لازم


طرز تهیه:

1. نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و صبح آنها را جدا جدا بپزید.

2. برنج را بشویید و با 4 پیمانه آب بگذارید تا بپزد.

3. سبزی آش را نیز پس از تمیز کردن و شستن خرد و به برنج اضافه کنید.

4. بعد از پختن برنج، سبزی، لوبیا چیتی و نخود پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.

5. زنگلاچو (زردآلو نارس) را در کمی آب و نمک بپزید تا حدی که له شود. در این مرحله نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

6. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی کاملا آش پخته شد و جا افتاد، زنگلاچوی پخته را به آش اضافه کنید و دیگر هم نزنید.

7. آش را به آرامی داخل ظرف بریزید و آن را با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

8. این غذا را با رب زردآلو و یا ترشی زردآلو و نان خشک محلی سرو کنید.



شارژ سریع موبایل