سعیده حقیق پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

نوع غذا: خورشت

وعده غذایی: ناهار شام

زمان پخت : 120دقیقه

 

مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر
 

نخود : یک پیمانه

پیاز : یک کیلوگرم

سیر : یک بوته

گوشت بدون استخوان : 500 گرم

کشک : به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری

نعنا داغ : به میزان لازم

گردو خرد شده : به میزان لازم

آب : 2 پیمانه
 

طرز تهیه
 

1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید  و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
 

2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
 

3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا

نفخ نخودها گرفته شود.
 

4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
 

5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
 

6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
 



شارژ سریع موبایل