سمانه ربانی يكشنبه ۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵

ورق های نازک خمیر فیلو انتخاب خوبی برای درست کردن رول های خوشمزه با مغزهای دلخواه شما هستند. در اینجا رول های خوشمزه تایلندی با مغز مرغ و ریحان را آموزش داده ایم. شما می توانید مواد دلخواه با ادویه محبوب تان را به آن اضافه کنید. 

 

مواد لازم: 

•    1 سینه مرغ

•    4 حبه سیر

•    نیم قاشق غذاخوری زنجبیل

•    2 شاخه علف لیمو (یا تره فرنگی)

•    یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز

•    یک دسته ریحان تایلندی

•    1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز له شده

•    2 قاشق چایخوری سس سویا

•    1 قاشق چایخوری سس ماهی

•    نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

•    آب نصف لیمو

•    1 قاشق غذاخوری روغن + روغن زیتون برای مالیدن روی رول ها

•    16 ورق فیلو

•    1 عدد تخم مرغ

•    دانه کنجد سفید


روش تهیه:

- ابتدا همه مواد را آماده کنید. با مرغ شروع کنید. سینه مرغ را به مکعب های کوچک برش بزنید. اگر خواستید می توانید آن را چرخ کنید. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- سپس سیر و زنجبیل را ریز ریز کنید.

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- علف لیمو (تره فرنگی) را نیز کاملاً خرد کنید. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- فلفل دلمه ای قرمز را نیز به تکه های ریز خرد کنید.

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- برای خرد کردن ریحان تایلندی، یک دسته از آن را بردارید و مانند سیگار لوله کنید و برش های باریک بزنید. به این کار "شیفوناد" می گویند. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- حالا همه موادی که خرد کردید (بجز مرغ) را در کاسه بریزید. بقیه را نگه دارید.

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- یک قاشق غذاخوری (یا کمتر) فلفل قرمز له شده، چند قاشق چایخوری سس سویا، یک قاشق چایخوری سس ماهی، نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت و کمی آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- حالا مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مرغ مزه مواد را به خود بگیرد.

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان


- به مرغ نمک بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت یا بیشتر در این مخلوط داخل یخچال بخوابد. 

- وقتی مرغ خوب طعم گرفت، یک قاشق روغن داخل ماهیتابه ای بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا داغ شود. مرغ را به روغن داغ اضافه کنید و روی شعله بالا سرخ کنید. دائماً هم بزنید تا مرغ به ته ماهیتابه نچسبد. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- مرغ خیلی زود و ظرف 5 تا 7 دقیقه می پزد. وقتی پخت، آن را داخل کاسه ای بریزید تا سرد شود. بقیه آب لیمو و ریحان تایلندی و مخلوط را اضافه کنید. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- خمیر فیلو را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن باز کنید. به هر کدام از ورق های فیلو روغن زیتون بمالید. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- هر دو سمت ورق ها را حدود 3 سانت به داخل تا کنید. 


- با قاشق از مرغ پخته روی وسط خمیر بگذارید. حالا از سمت ذراست شروع به رول کردن کنید. کناره ها را به داخل برگردانید تا مواد داخل رول بیرون نریزد.

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- همین کار را برای بقیه مواد و ورق های فیلو انجام دهید. وقتی همه آنها را آماده کردید آنها را داخل ظرف فر بگذارید.

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- در نهایت روی رول ها مخلوط زده شده تخم مرغ و یک قاشق آب بمالید. و روی آنها کمی دانه کنجد سفید بپاشید. 

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

 

- حدود 15 تا 20 دقیقه در فر در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شوند. سپس درآورید و سرو کنید.

 

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان 



شارژ سریع موبایل