مریم عبدالله زاده جمعه ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

 مواد لازم برای چهار نفر

گوشت چرخ‌کرده                                        ۴۰۰ گرم

گردو                                                      ۲۵۰ گرم

سبزی معطر(گشنیز، چوچاق، نعنا، اناریچه)        یک پیمانه

پیاز بزرگ                                                  دو عدد

رب انار ترش                                             یک قاشق غذاخوری

رب انار شیرین                                           یک و نیم قاشق غذاخوری

رب آلوچه                                                 یک قاشق غذاخوری

سیر                                                      سه حبه

نمک، فلفل و زردچوبه                                  به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                                         یک قاشق غذاخوری

روغن                                                     به میزان لازم

طرز تهیه

یک عدد پیاز را به همراه سبزی‌ها خرد می‌کنیم، (سبزی باید کاملا ریز خرد شود) و آن را در مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم. رب انارها، رب آلوچه و رب گوجه‌فرنگی را با گردو چرخ شده به آن اضافه می‌کنیم و مواد را به مدت سه دقیقه تفت می‌دهیم، سپس سه لیوان آب به آن افزوده تا با حرارت ملایم بجوشد و روغن بیاندازد.

در ظرفی گوشت چرخ‌کرده را به همراه یک عدد پیاز رنده شده، سیر، نمک، فلفل، زردچوبه کاملا ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.

مواد را در دست به اندازه گردو گلوله کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. گوشت‌های سرخ شده را داخل مواد گردو می‌چینیم، در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان می‌دهیم تا کاملا جا بیافتد.


نکته:

طعم ترش یا ملس بودن آن بستگی به ذائقه شما دارد.

می‌توانید به جای چوقاق و اناریچه از سبزی‌های معطر دیگر نیز استفاده کنید.



شارژ سریع موبایل