ندا نیک روش پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۰

هلو حاوی کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن، منیزیم، برم و ویتامین‏های A وB و C است.هلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است. باعث تسکین تشنگی می شود، بوی بد دهان را برطرف می‏کند. مقوی نیروی جنسی است، سموم بدن را خارج می سازد و وزن بدن را کاهش می‏دهد.

سوسن خدام، کارشناس تغذیه عنوان کرد و افزود: یک عدد هلو دارای 68 کیلوکالری است و میان‌وعده‌ای کاملاً مناسب محسوب می‌شود. وی اظهار کرد: هلو منبع غنی از ویتامین ‌A است که به سلامت بینایی بسیار کمک می‌کند و همچنین دارای ویتامین‌های K، Eو C است.

خدام، ویتامین K موجود در هلو را عامل مهمی در لخته شدن خون دانست که اختلالات خون را مرتفع می‌کند و گفت: ویتامین E و C موجود در آن نیز تولیدکننده آنتی‌اکسیدان در بدن است که به سلامت بافت‌ها کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این میوه حاوی پتاسیم بالایی است، افزود: از خواص هلو می‌توان به حفظ فشار خون و تنظیم کلسترول اشاره کرد. این میوه اجازه نمی‌دهد رگ‌ها گرفته شوند، به همین دلیل از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند.

این کارشناس تغذیه اضافه کرد: هلو منبع خوبی از فیبر محسوب می‌شود، یک عدد رسیده این میوه حاوی حدود دو درصد فیبرهای غذایی است که از بروز یبوست در افراد می‌کاهد و همچنین از بین برنده سنگ کلیه است.



شارژ سریع موبایل