سارا قاسمی شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۰

این همبرگر هیچ نوع گوشتی در خود ندارد و با سبزیجات و لوبیا تهیه می‌شود. بنابراین، اگر گیاه‌خوار هستید، این دستور غذایی می‌تواند گزینه خوبی برای یک وعده ناهار یا شام باشد.

 

تعداد: 4 نفر

زمان تهیه: 35 دقیقه

زمان سرد شدن: یک ساعت

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

425 گرم لوبیا سیاه پخته و آبکش شده
نصف پیمانه ذرت پخته شده
یک پیمانه چیپس ذرت خرد شده
نصف پیمانه برنج قهوه‌ای
¼ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
¼ پیمانه سالسا
نصف قاشق چایخوری فلفل هالوپینو خرد شده
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک حبه سیر رنده شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
کلم سبز خرد شده
4 عدد نان همبرگر
سالسا
خامه ترش /  پنیر سفید و آووکادو تازه

 

طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط، نیمی از لوبیا را با دستگاه پوره‌کن یا در غذاساز پوره و له کنید. بقیه لوبیا، چیپس ذرت، ذرت، برنج، پیاز، ¼ پیمانه سالسا، فلفل هالوپینو، پودر زیره سبز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.

2. مواد را در دست گلوله کنید و کمی فشار دهید تا سطح آنها صاف شود. سپس آنها را درون سینی بچینید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودشان را بگیرند.

3. دو طرف برگرها را با روغن زیتون چرب کنید. در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و برگرها را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید. در این فاصله آنها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکدست طلایی شوند.

4. کمی کلم ریز شده را درون نان‌های همبرگر بگذارید. برگرها را روی کلم قرار دهید و با خامه ترش، گشنیز تازه، پنیر و آووکادو این ساندویچ‌ها را سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: 362

چربی: 17 گرم

کلسترول: 6 میلی‌گرم

سدیم: 600 میلی‌گرم

کربوهیدرات: 46 گرم

فیبر: 9 گرم

قند: 3 گرم

پروتئین: 14 گرم



شارژ سریع موبایل