پردیس احمدی يكشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۰
آماده سازی: 30 دقیقه
 
مدت انتظار:  1 ساعت
 
مجموعاً:      1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه برای 6 نفر :
 
تخم مرغ                               4 عدد
 
روغن                                   1 پیمانه (مایع)
 
آرد                                      2 پیمانه
 
بیكینگ پودر                            1.5 قاشق چایخوری
 
دارچین                                 1 قاشق چایخوری
 
هل                                     1 چهارم قاشق چایخوری (پودر)
 
شكر                                    1.5 پیمانه
 
خرمالو                                  3 چهارم پیمانه (پوره شده)
 
گردو                                    نصف پیمانه (خرد شده)
 

ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا كرده و آنها را در ظرفی با همزن برقی كاملا میزنیم تا سفت و سفید شود و در صورت برگرداندن ظرف نریزد.سپس زرده‌ها را به همراه روغن و شكر كاملا می‌زنیم تا رنگ آن كاملا روشن شود،

حالا خرمالوی پوره‌شده و مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و هل را می‌افزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط می‌كنیم و به صورتی مخلوط میكنیم كه حالت دورانی كفگیر یا لیسك باعث خوابیدن پف خمیر نشود.

سپس مواد را در قالب چرب شده دلخواه می‌ریزیم و در فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت یك ساعت می‌پزیم.

نكات:

1) اگر دوست دارید كیك را روی گاز هم میتوانید بپزید فقط روغن بیشتری بریزید و حتما از ظرف نچسب و دم كنی استفاده كنید.

2) سعی كنید دارچین را حذف نكنید اما اگر مزه آن را دوست ندارید از همان میزان پودر كاكائو استفاده كنید.

3) برای تهیه پوره خرمالو مقداری خرمالوی كاملا رسیده را پوست بگیرید و آن را با مقدار كمی شكر داخل مخلوط كن به خوبی بزنید تا پوره و نرم شود.



شارژ سریع موبایل