ندا نیک روش سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۰

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار:  2 ساعت

مجموعاً:      2 ساعت و 5 دقیقه

 

مواد اولیه :

گردو                                               1پیمانه (خرد شده)

آرد                                                 2پیمانه

بیكینگ پودر                                    نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین                                  نصف قاشق مرباخوری

نمك                                              1چهارم قاشق مرباخوری

شكر                                             3چهارم پیمانه به علاوه 2قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                        2عدد

روغن                                            نصف پیمانه (مایع)

ماست                                          نصف پیمانه (چكیده)

كدو                                              1پیمانه (رنده شده)
 
 

طرز تهیه :

ابتدا فر را داغ كنید و یك ظرف آب داخل آن قرار دهید.گردوها را كمی با روغن یا كره تفت دهید و كنار بگذارید.آرد را 3بار الك كنید و جوش شیرین و بیكینگ پودر و نمك را به آن اضافه كرده و دوباره الك كنید.در ظرفی جداگانه شكر،تخم مرغ و روغن و ماست را با همزن برقی خوب میكس كنید و كدو را هم اضافه كرده و خوب بزنید.حالا مواد آرد را كم كم اضافه كرده و خوب بزنید و آنها را داخل قالب مناسبی كه از قبل چرب كرده اید و آرد پاشیده اید ریخته و داخل فر بپزید.



نكات:

1) بهتر است كمی از گردو ها را روی نان بریزید.

2) به هیچ وجه قبل از 50دقیقه درب فر را باز نكنید.

3) اگر دوست دارید كدو را از مواد حذف كنید البته كدو نان شما را سبك و راحت الهضم میكند.



شارژ سریع موبایل