ندا نیک روش چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۰

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار:  30 دقیقه

مجموعاً:      45 دقیقه
 

مواد اولیه :

شیر کره                                          2 و نیم فنجان

آرد ذرت                                           1 فنجان

آرد                                                 1 فنجان

بکینگ پودر                                        2 و نیم قاشق چایخوری

جوش شیرین                                    1 قاشق چایخوری

نمک                                               3/4 قاشق چایخوری

شکر                                               3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                           2 عدد

روغن کانولا                                       3 قاشق سوپخوری

سس سیب                                      3 قاشق سوپخوری

بلوبری                                             2 فنجان (تازه)

کره                                                برای سرو

شربت افرا                                       برای سرو (یا شربت بلوبری)


طرز تهیه :

1. در یک کاسه ی مخلوط کن، شیر کره و آرد ذرت را با هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه بماند.

2. در این حین در کاسه ی دیگر آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و شکر را مخلوط کنید.

3. تخم مرغ، روغن و سس سیب را به مخلوط آرد ذرت و شیر کره اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را اضافه کنید. مخلوط باید کمی ناصاف باشد. بیش از حد مخلوط نکنید.

4. فر کلوچه پزی را با حرارت ملایم گرم کنید. ظرف آن را با کره چرب کنید.

5. وقتی ظرف داغ شد، خمیر را به شکل قسمت هایی به اندازه ی 1/4 فنجان با ملاقه داخل آن بریزید. روی هر پن کیک یک مشت بلوبری بپاشید.

6. بپزید تا طلایی شوند و بلوبری ها به روی کیک بیایند و بترکند. از آن رو کنید و بپزید تا طلایی شود و کاملاً بپزد.

7. با کره و شربت افرا یا شربت بلوبری سرو کنید.



شارژ سریع موبایل